Бърза красота с Димитър Костуранов

Бърза красота с Димитър Костуранов

Лятото идва, а ние искаме да изглеждаме все по-добре и по-добре, но пък това, разбира се, да не ни коства и особени усилия и време. И ето че специалистът в тази област – Димитър, ще ни представи три бързи начина как кожата на лицето ни да е сияйна, как да помогнем на тялото да отслабне и как ефективно да се обезкосмим. Доверете се на Димитър и се отдайте на света на естетиката. Ние го направихме!

Здравей. Разкажи ни с какво точно се занимаваш?

Здравейте. Аз съм физиотерапевт, завърших МУ – София, и още по време на следването започнах да работя по специалността си. Първоначално започнах в „бюти центрове“, след което в клиники за естетика, където съм и в момента. От няколко месеца работя в новооткритата клиника по естетична дерматология Reverse и смея да твърдя, че се чувствам добре, на мястото си, и имам голямо поле за изява . ☺ Това, което правя, са естетични процедури за тяло.

Най-важното за мен е, че работата ми е преди всичко удоволствие, а удовлетворените и усмихнатите пациенти, които изпращам, ме зареждат с много позитивна енергия.

Защо реши да запишеш точно тази професия?

Винаги съм искал да работя с хора. По-специално – да се грижа за тях. Така че изборът ми не беше изненада за никого.Специалността ми дава голяма възможност за развитие и постоянно надграждане на професионалните умения.

Какво означава за теб женската красота?

Казах наскоро в рекламен клип на клиниката ни, че красотата за мен не е шаблон, а еталон. Това важи и за мъжете, и за жените. Придържам се към тази максима, вярвам в индивидуалността на всеки един човек и смятам, че именно тя прави хората красиви. Човек трябва да харесва себе си такъв, какъвто е, ако това не е налице, всяка промяна, която предприема с външния си вид, има опасност да бъде вредна или неподходяща.

Ще те помолим да ни дадеш съвет как да поддържаме кожата на лицето си?

Наистина е важно да обръщаме внимание на лицето си, независимо от пола и възрастта. Има три основни стъпки, които аз повтарям на пациентите си – консултация и съветване със специалист, правилните процедури и точната козметика.

А иначе, моя много любима, неинвазивна процедура за лице е хидрафейшъл. Това е отговор на вашия въпрос, защото тя е бърза, ефикасна процедура, която има мигновен ефект върху всякаква кожа и може да се прави във всеки сезон.

Как можем да подпомогнем отслабването на тялото си?

Това е най-често задаваният въпрос към мен, особено когато времето се затопли. Обикновено през зимата си хапваме повечко и дойде ли пролетта се замисляме как ще изглеждаме през лятото. Съвременните технологии в естетичната дерматология предлагат широк избор от методи за отслабване и дори по-важното – стягане на кожата, защото, замислете се, красиво ли е едно слабо тяло, ако има излишна кожа вследствие на драстично отслабване!?

Щастлив съм да обявя, че в клиника Reverse отскоро разполагаме с най-модерния и ефективен апарат за отслабване и контуриране на тяло – Alma Accent Prime. Изключително успешна, нова и приятна за пациента технология. А именно – свръхзвуково отслабване. Ефектът е гарантиран и видим още след първата процедура.

Как да намалим растежа на окосмяването по тялото и можем ли да го поддържаме през пролетно-летния сезон?

Ние сме в ерата на лазерната епилация. Бих посъветвал всички да спрат да използват неефективните методи в борбата с нежеланото окосмяване и да се доверяват на лазерната епилация.

Казвам го дори не толкова като специалист, колкото от личен опит. Това е най-ефективният метод за трайно обезкосмяване, нужни са няколко процедури, като резултатът и тук е видим още след първата.

Сподели ни един основен съвет за грижата на кожата през пролетно-летния сезон.

Пазете се от вредните слънчеви лъчи, не подценявайте неговите вреди. Задължително нанасяйте крем с висока слънцезащита.

Related posts

Call Now Button