Медицинска диагноза на няколко клика разстояние

Медицинска диагноза на няколко клика разстояние

#ОстаниВкъщи е мотото под чийто надслов преминават извънредните мерки за сигурност с цел ограничаване честотата на вирусните инфекции и пандемичното разпространение на COVID-19.

Това изправи обществото пред хиляди въпросителни, като същевременно  подложи на изпитание здравните системи по света.

Като лекари ние, от дерматологична клиника REVERSE считаме, че е наш дълг да бъдем на Ваше разположение във всеки момент, в който имате нужда от медицинска помощ и най-вече по време криза, когато здравните ресурси са пренасочени към решаването на спешните състояния.

Как да #БъдемОтговорни и същевременно с това полезни на обществото и своите пациенти?

Онлайн консултациите или т.нар телемедицина, прави възможна връзката между ЛЕКАР и ПАЦИЕНТ навсякъде по света.

Какви са предимствата на онлайн консултациите?

  • Телефонните и писмени онлайн консултации дават възможност за медицински преглед без чакане на опашки или реорганизация на графика

Организацията на графика си остава критична и трудна задача в процеса на предоставяне на здравни грижи. Онлайн консултациите предоставят чудесна възможност за медицински преглед без нужда от сложна организация. Така без дълго изчакване пред кабинета на лекаря получавате медицинска диагноза само на няколко клика разстояние.

  • Възможност за проследяване на клиничното Ви състояние

Вече е възможно да следите всички свои минали и настоящи симптоми и състояния, да записвате предписани лечения, да създавате напомняния за лечения, да проверявате лекарствените и алергични взаимодействия, да добавяте лабораторни резултати и изображения.

  • Записването за онлайн консултация гарантира отговор в рамките на 24 ч.

Всеки един от нас се е сблъсквал с трудностите при записване на час при даден специалист- телефонът дава заедно или се намира извън обхват, а свободният сигнал остава без отговор.
Тук отбелязваме поредното предимство на виртуалната асистенция, а именно бърз отговор в рамките само на 24 часа.

  • Достъпен архив с въпроси и отговори между Вас и Вашия лекар

Събирането и съхраняването на всеки клиничен амбулаторен лист на хартия, определено не се вписва в съвременната ера на дигитализация. Чрез създаването на Вашия онлайн профил, получавате електронно досие, което е лесно достъпно във всеки един момент, когато имате нужда.

  • GDPR-compliant профили

Знаем, колко чувствителна може да бъде медицинската информация, осоено когато попадне в чужди ръце. Затова създадохме GDRP compliant профили.
Защото поверителността на Вашите данни и защитата на здравната информация са водещи за нас.
Единственият, който ще има достъп до Вашето досие е лекуващият Ви лекар. Много малко платформи наистина гарантират поверителност на медицинските ви данни – не ги предоставяйте на някого, преди да сте сигурни, че сте осигурили безопасност на преноса им.

Не губете време. Запишете онлайн консултация с наш специалист на www.consento.bg/reverse/

Бъдете отговорни и останете здрави!

Related posts

Call Now Button