Нова година – нов Hydrafacial ZO Skin, ново сияние за кожата!

Нова година – нов Hydrafacial ZO Skin, ново сияние за кожата!

Краят на годината винаги е белязан от обещания и намерения, че ще спортуваме повече, през следващите 365 дни, че ще се храним по-здравословно, ще намалим времето пред екрана, за сметка на това зад книгата… Но защо не започнем с цялостното обещание да се грижим повече за себе си и кожата си?

Това ни обещават и от Hydrafacial – компанията, патентовала технологията за вакумно почистване и хидратация на кожата и безспорно нашият любим входящ крайпътен камък в индивидуализираните ни годишни пациентски програми REVERSE Skin Tour.

Какво е новото?

Ако до момента не сте чували за козметичния гигант ZO Skin Health, коригираме това и уточняваме, че мотото на компанията е здрава кожа, здрава кожа, гарантирано здрава кожа! Базирайки се на науката и неограничените познания на своя основател – д-р Зейн Обаджи – дерматолог и пионер иноватор в усъвършенстваните решения за грижа за кожата, ZO Skin Health днес представят цялостни терапии за създаване и поддържане на здрава кожа за всеки, независимо от неговата възраст, етническа принадлежност, уникално състояние или тип на кожата. От коригиране на увреждане от слънцето + пигментация, до предотвратяване + защита срещу бъдещи увреждания – ZO® гарантира най-важното условие, за да е красива една кожа, а именно това тя да е здрава. Ето защо колаборацията с Hydrafacial изглежда логична и е съвсем на място – два световни лидера, работещи в една посока – към здравата, чиста и красива кожа, обединиха усилията си и днес смело можем да кажем, че колаборацията е просто съвършена! По-здрава, красива, чиста, бляскава кожа с видимо изравнен тен, редукция на несъвършествата и зачервявания е бенефитът от новите серуми на Hydrafacial – ZО Brightalive Booster за пигментни петна и ZO Rozatrol Booster за зачервяване и розацея.

Защо е подходящо за мен?

Слънчеви целувки – звучи по-романтично, отколкото е, нали? Пигментните петна, видимо неравномерният тен и несъвършества, всъщност, са едни от най-честите последици от лятото, слънцето, но не на последно място и генетичните и демографски следи от нашето ежедневие. Именно това са основните проблематики, които биват успешно третирани със серума ZО Brightalive Booster. Екслузивно разработен към решение на въпросите, свързани с изсветляването на кожата и намаляване на пигментацията, серумът ZО Brightalive Booster действа в посока към:

  • редукция на пигментните петна;
  • изравнява и избистря тена;
  • намалява финните линии и бръчки;

Благодарение на уникалната комбинация от изсветляващи вещества, плюс добавения глицерин, в края на терапията може да очакваме онзи бляскав, хидратиран и сияен вид, който само hydrafacial може да гарантира!

ZO Rozatrol Booster пък е онзи магичен серум, който може да ни помогне да изстрием спомена от болезнените зачервявания и розацея не само от съзнанието, но и от кожата. Серумът успокоява чрез хидратиране, като намалява до минимум появата на зачервявания и чувствителност, редуцирайки натрупания излишен себум. Комплексът multi-redness е в основата на “чудото” и представлява иновативна комбинация от съставки, спомагащи за минимизиране на зачервяването на чувствителната кожа. Финалните аплодисметни отново са за добавения глицерин, който

допълва и възстановява хидратацията на кожата и носи онзи glowing finish, характерен за Hydrafacial.

Make a wish!

Нека не просто започнем 2023 г. с обещението, че тази година ще се грижим по-осъзнато за кожата си, но и да го направим? HydraFacial от своя страна е онзи сигурен и надежден партньор, който ще ни удари едно рамо и много серуми в тази посока, особено с подсилващите ZO Skin Health Skin бустери by Dr. Zein Obagi.

Доверете се на вашия терапевт, при избора на един от двата супер серума за инфюзия на кожата – ZO Brightalive Booster или ZO Rozatraol Booster, и направете най-важната инвестиция за вас и вашата кожа – инвестирайте в здравето и.

Nota bene!

Припомняме, че HydraFacial е единствената процедура, която съчетава едновременно почистване, ексфолиране, екстракция, хидратация и антиоксидантна защита, в резултат на което кожата е по-чиста и красива, без дискомфорт и възстановителен период. Процедурата е успокояваща, хидратираща, неинвазивна, недразнеща, адаптирана за всеки вид проблематика и кожа, както и целогодишна! Резултатите са видими, а страхотният бонус, към здравословния вид на кожата, е и фактът, че процедурата възстановява нивата на колаген, т.е изглажда фините линии и бръчки и има анти-ейдж ефект. Звучи страхотно, нали?

Повече за hydrafacial терапиите може да намерите тук.

Related posts

Call Now Button