Очите никога не лъжат…

Очите никога не лъжат…

Казват, че очите са прозорец към душата и винаги издават годините и натрупаната по време на тях опитност. Щастие и смях, тъга, плач, стрес – всяка една емоция преминава през очите и оставя своя белег в зоната около тях. Казва, че очите никога не лъжат и са най-издайническата част от лицето за годините ни, но… ние знаем, че това вече не е съвсем вярно! И не говорим за оперативни или инвазивни терапии и намеси, в опит да върнем часовника назад, запазвайки своята индивидуалност. Говорим за Fotona VectorLift® – иновативната апаратна подмладяваща терапия за зоната на очите и веждите.

Революционното решение за неинвазивно повдигане на вежди и подмладяване на горния клепач, Fotona VectorLift® води до видимо подобрение на околоочния контур и веждите, чрез повдигане на опашката на веждите и стягане на горните клепачи.

Fotona VectorLift® е балансиран подход между незабавно стягане на тъканите (повърхностно свиване), образуването на нов колаген (дългосрочно подмладяване) и използването на неивазивни нива на енергия, което ни дават възможност да се върнем към обичайното си ежедневие веднага след процедурата.

 

3 в 1 или как действа Fotona VectorLift®?

 

Fotona VectorLift® е процедура в 3 стъпки, която разширява общата зона на третиране, за да увеличи максимално векторите на лифтинг, като комбинира повдигане на веждите на челото, стягане на клепачите и стягане на скалпа.

 

Неинвазивният характер на процедурата се основава на изключителната импулсна технология на Fotona с режим Er:YAG SMOOTHⓇ, която е доказан начин за стимулиране, обновяване и стягане на повърхностните и дълбоките колагенови тъкани.

 

Дълбочината на проникване и действие на терапията VectorLift® запазва подкожната мазнина, която е жизненоважна за целостта на лицето, и същевременно подсилва цялостното повдигане на горната му част с лифтинг вектори, разположени по целия скалп.

 

И ако трябва да изброим плюсовете на терапията, за да сме абсолютно убедени, че това е „нашата процедура“, започваме с:

 

  • Неинвазивна терапия
  • Естествено изглеждащи резултати
  • Без възстановителен период
  • Повдигане на веждите и челото
  • Стягане на клепачите
  • Стягане и увеличаване на обема в третираните зони, без намесата на игли или попълващи средства (филъри)
  • Подмладяване, стягане и блясък
  • Подобрен тен на кожата

 

Друг страхотен плюс – процедурата трае около 25 минути, или времето, в което може да я вместим в обедната си почивка. Обичайно се извършва под локална анестезия, а препоръчителният брой терапии е между 3 и 4, в зависимост от индивидуалното състояние на кожата, в интервал между 3 до 4 седмици.

 

Препоръките СЛЕД

Въпреки своя неинвазивен характер, след процедурата е препоръчително да избягваме:

  • Продължително излагане на слънце – употребата на слънцезащитен крем е повече от препоръчителна – задължителна е!
  • Избелващи и изсветляващи продукти и продукти, които дразнят кожата – на алкохолна основа, абразивни скрабове и тонери или продукти, съдържащи киселини или Retin A.

 

Възможно е, непосредствено след процедурата, да има известно зачервяване около очите за няколко часа до няколко дни. Препоръката е да нанасяме възстановяващ крем – дерматологът ще ви насочи кой е подходящ за вашата кожа, съчетан с употребата на слънцезащитен продукт.

 

 

Резултати не закъсняват!

Благодарение на цялостния си подход, Fotona VectorLift® осигурява впечатляващи и естествено изглеждащи резултати, които се разгръщат индивидуално във времето. Като се има предвид, че това е процедура, фокусирана върху горната третина на лицето, тя може успешно да се комбинира и с терапии за средните и долните зони на лицето, като Fotona 3 и 4D®, осигурявайки още по-въздействащи резултати.

 

Звучи страхотно и няма да преувеличим, ако потвърдим, че наистина е така! Fotona VectorLiftⓇ е подходящ за пациенти, които търсят незабавно и дългосрочно решение за лечение на лека до умерена отпуснатост или увисване на клепачите, горната част на очите и челото. Допълнителният бенефит – подмладяване, избистряне на тена и озарен вид. Ето защо намигваме, записваме си и се обаждаме за час за консултация още днес, в обедната почивка. Точно толкова е лесно и бързо!

Related posts

Call Now Button