Постигни мечтаното тяло с нас

Постигни мечтаното тяло с нас

В последната година имахме много поводи да си останем у дома. Последни данни сочат, че 56.2% от населението в световен мащаб е намалило физическата си активност драстично през последната година. А малкото време, отделено за спорт, води до повишаване нивата на стрес и тревожност, влошаване качеството на съня, падане на тонуса и до отпечатък върху възприятието ни за красиво тяло. Да, често се случва гледката в огледалото да не е от любимите ни. Но някъде по пътя сме загубили мотивация за спорт у дома, решили сме да се отдадем на кулинарни изкушения с успокоението, че „лятото е далеч“ – все още имаме какво да направим.

На първо място, не всичко е загубено. Отдавна в клиника Reverse се грижим за тялото и душата на пациентите ни – в последния момент или както обичаме да се шегуваме помежду ни от днес за вчера. Затова ви предлагаме да се гмурнете в лятото с няколко процедури за тяло, с които ви гарантираме, че самочувствието и увереността ще се завърнат, а гледката в огледалото ще е повече от приятна.

Обикновено няколко месеца преди силния летен сезон, пациентите ни забелязват целулита, образувал се в частта на бедрата. Опитваме се да му противодействаме най-често с комбинация от апаратни и инжекционни процедури. Инжекционната процедура, която препоръчваме в такъв случай, е антицелулитна мезотерапия. Мезотерапията има широк спектър на действие като част от проблемите, които решава, са намаляване на подкожните мастни депа и локализирани мастни натрупвания, намаляване на целулита и стягане на кожата. За да кажем „чао“ на целулита, трябва да сме сигурни, че сме си поставили реалистични цели за неговото премахване. Видимите резултати са силно зависими от нивото на физическа култура на пациента, както и от неговата възраст. Ако пациентът е активно спортуващ и във възрастта между 25 и 30 години, може да очаква по-бързи резултати, за сметка на пациенти в диапазона между 40-45 години с намалена или липсваща физическа активност в комбинация от небалансиран хранителен режим. Трябва да имаме предвид и периодът за възстановяване след терапията, който обикновено е с продължителност от 7 дни. Често чуваме въпроса: „Колко процедури са необходими, за да видя добър резултат?“. Нямаме генерализиран отговор на него, но можем да ви споделим, че броят на процедурите се определя от типа на третирания проблем и неговата тежест, като той може да варира от 3 до 10 терапии през интервал от 1 до 2 седмици. Продължителността на една терапия е около 20-30 мин. и не изисква специална подготовка и възстановяване. В зависимост от третирания проблем се провеждат 1 или 2 серии от процедури през годината, които се последват от поддържащи терапии през 1, 2 или 3 месеца. През тази една седмица могат да се появят синини на местата от убожданията. От изключителна важност е да има информираност относно действието на мезотерапията за разграждане на мастни натрупвания и целулит – процедурата води до моментно разграждане на мазнини, част от които се натрупват и преработват в черния дроб. За активното им метаболизиране е необходимо да осигурим на организма активно физическо натоварване, чрез което тези мазнини да бъдат преработени. Важен е и приемът на достатъчно количество вода – обикновено от 2 до 2,5 литра на ден.

Както вече споменахме, упоритите мастни натрупвания се премахват, когато имаме предварително подготвен план. При нас всеки пациент получава индивидуална програма, съобразена с неговите нужди и желани резултати. Затова и често в програмите ни присъстват комбинация от процедури, които да доведат до задоволителни резултати. Често антицелулитната мезотерапия комбинираме със системата за моделиране на тялото – Accent Prime.

Отслабващите и стягащи процедури с Accent Primе ефективно премахват упоритите мастни натрупвания, редуцират целулита, стягат кожата и видимо подобряват формата и контура на лицето и тялото. Комбинацията от специфични ултразвукови вълни селективно разбива мастните депа. Прилагането на радиочестотна (RF) енергия стяга и подобрява структурата и вида на кожата, ускорява метаболизма и стимулира образуването на нов колаген. Едни от най-ключовите предимства на процедурите с Accent Prime са бързината и липсата на болка, в комбинация с нулево време за възстановяване. Едновременно с това те доставят ефикасни и сигурни решения в борбата с отпуснатата кожа и целулита в зоните на корема, бедрата и горната част на ръцете. Само няколко процедури с Accent Prime гарантират много добри и видими резултати. Стандартният протокол на терапия за намаляване на мастни натрупвания включва 4 процедури на зона с интервал помежду им 3-4 седмици.

И не на последно място, не забравяйте, че красивата кожа е здрава, а за да бъде такава тя има нужда от грижи всеки ден!

Прочетете повече тук за процедурите с Accent Prime

Related posts

Call Now Button