All I want for Christmas is… Photofabulous™

All I want for Christmas is… Photofabulous™

Блясък и искрящи чаши, уют, топлина и аромат на нежност и канела. На прага на това време от годината, в което цялото ни същество се настройва за празненства, повече споделеност и мигове с любимите хора около елхата и трапезата, е невъзможно да не започнем да мислим за подаръци. И ако за поредна година се чудите какъв списък да подготвите, в качеството си на дядо Коледа, даваме иновативен, силен и бляскав жокер – попитайте за Photofabulous™.

 

The Game Changer

Photofabulous™ е част от високоефективната модулна платформа на Lumenis™  Stellar M22, която идва с множество приложения в  дерматологичната практика. Но безспорният ни фаворит, от богатото и портфолио, е терапията Photofabulous™ – последователно осъществени IPL (високоинтензивни светлинни импулси) и ResurFX™ (неаблативно лазерно ремоделиране) терапии, които са тотален game changer в лазерните подмладяващи терапии!  Точно навреме – за Коледа, Photofabulous™ идва, за да подобри текстурата, цвета и цялостния външен вид на кожата ни и да ни подари едно подмладено и сияещо ново Аз, в края на 2022 г. Безсрамно любима и оптимално персонализирана, терапията успешно се справя с ранните признаци на стареене, осигурявайки забележими резултати свързани с пигментацията, възрастовите/слънчевите петна, фините линии, белезите от акне, неравномерната текстура и цвят на кожата.

 

Подаръци ще има за всички, от сърце!

Ежедневно в дерматологичната ни практика препоръчваме Photofabulous™ на всеки, който търси решение за повърхностните промени на кожата, настъпили под влияние на слънчевите лъчи – хиперпигментации, разширени капиляри или повехнал тен. Чрез комбиниране на технологиите IPL и ResurFX™, в една и съща терапевтична сесия могат да бъдат премахнати нежеланата пигментация и кръвоносните съдове, а фракционният лазер стимулира образуването на нови колагенови и еластични влакна в по-дълбоките слоеве на кожата. Това дава свободата и удобството да бъдат третирани последователно както цветът на кожата, така и нейната текстура. Резултатът – видимо подмладена и сияна кожа, както и онова пълноценно усещане, че сме направили нещо наистина феноменално за себе си!

И ако се чудите как да разчистите графика си около празниците, за да стартирате терапията, уточняваме, че отпимални резултати се постигат след 2 до 4 сесии, провеждани в интервали от 4-6 седмици, спрямо индивидуалните нужди и състояние на кожата ви. Стандартът на Photofabulous™ сочи 2 до 3 сесии за постигане на видимо подобрение на текстурата и фините линии на лицето. Ние можем смело да заявим, че дори след първата процедура ще се влюбите в терапията и сийното си излъчване след нея.

 

Before & Between & After

В зависимост от конкретния проблем, очакваната продължителност на една терапия е между е 15-30 минути. През това време е възможно да почувствате затопляне и леко парене, съпроводено с умерен дискомфорт, който можем да намалим чрез допълнително охлаждане с въздушна струя. За да осигурим максимален комфорт на нашите пациенти преди Photofabulous™ предпочитаме да обезболим третираните зони с крем.

Непосредствено след Photofabulous™ може да се появи зачервяване или оток, който ще намалее след няколко часа, а зачервяването ще изчезне в рамките на 48 часа.  Абсолютно безопасно е да възобновите обичайните си ежедневни дейности още в същия ден, но е препоръчително да избягвате прякото излагане на слънце, както и не забравяте употребата на слънцезащитни продукти до пълното възстановяване на кожата – припомняме, дори и зимата.

И за да не губим излишно време, обобщаваме, преди да се заемем с краткото, но ясно писмо до дядо Коледа – през декември всичко, от което имаме нужда е да се погрижим пълноценно за себе си и за любимите ни хора. В края на годината имаме нужда да кажем категорично „чао“ на  хипигментацията, възрастовите петна, на бръчките и фините линии, на лошото настроение и ниското самочувствие. Имаме нужда да отворим широко врата и да приветстваме, по максимално естествен начин, образуването на нов колаген и еластин в кожата ни,  да оптимизираме нейната структура и външен вид и да харесваме удивителната и видимо подмладена визия, която ни се усмихва от огледалото сутрин, обед и вечер.

Или всичко, от което имаме нужда тази Коледа е да сме Fabulous,  Photofabulous™. Удивителна!

 

Related posts

Call Now Button