Консултация с VISIA7®

SKINTOUR® – ПЪТЯТ НА КРАСИВАТА И ЗДРАВА КОЖА

Нашата VISIA7® за грижа за кожата!

Древнокитайска поговорка гласи, че дори и най-дългия път започва с една малка крачка! Ние в Ривърс бихме перефразирали мисълта на Лао Дзъ по следния начин:

Дългият път към красивата и здрава кожа започва с първата естетична консултация!

Нашата визия за естетична консултация е далеч от стандартен анализ на състоянието на Вашата кожата. В стремежа си да предоставим максимално задълбочена и технически иновативна консултация, ние създадохме SKINTOUR®Това е програма за грижа за кожата, която започва с естетична консултация и ви води по непрекъснато развиващия се път на естетичните процедури.

Вашият SKINTOUR ще бъде индивидуален, зависещ най-вече от особеностите на кожата ви, от начина, по който старее лицето ви, от генетичните особености на тялото ви

В основата на програмата е високотехнологичен модул за диагностика на кожата VISIA7® от седмо поколение. VISIA7® на известната американска компания Canfield прави революция в начина, по който се практикува естетичната дерматология. Само с едно сканиране на лицето VISIA7® дава информация за:

  • типа кожа и нейната текстура
  • пигментацията и зачервяванията
  • наличието и дълбочината на бръчките
  • степента на хидратация на кожата
  • разширените пори

Ппосредством иноватовната технология и специално разработен софтуер на VISIA7® ние предлагаме авангардна естетична консултация.

Използвайки резултатите от сканирането, дерматолозите на клиника РИВЪРС ще направят задълбочен анализ на кожата ви и структурата на лицето и ще изготвят цялостната програма за грижа за кожата SKINTOUR® Тази програма ще ви даде конкретни препоръки за подходящите за вас инжекционни и апаратни процедури, както и времето, когато е най-подходящо да бъдат осъществени. На финала ще получите и съвет за най-адекватната за кожата ви домашна грижа.

Какво представлява VISIA7®?

Системата за анализ на кожата VISIA® от седмо поколение е инструмент, който помага на дерматолозите да предложат на пациентите си иновативна естетична консултация и грижа за кожата. Високотехнологичен модул сканира кожата и позволява задълбочена диагностика не само на структурата на лицето, но и на характеристиките на кожата и процесите на стареене. Благодарение на IntelliFlash® – кръстосано поляризирано и UV осветление се прави заснемане на лицето и измерване на състоянието на кожата по редица параметри. UV фотография предоставя най-пълния набор от данни за оценка и анализ на уврежданията SKINTOUR® от слънцето, включително UV флуоресцентно изобразяване на количеството на порфирините.

Благодарение на съвременните технологии VISIA7® прави качествен анализ и визуализация на кожата чрез използване на изкуствен интелект

Благодарение на A.I. системата открива с точност и визуализира всички проблеми на кожата в момента на прегледа – фини линии и бръчки, недостатъчна плътност и тургор, степен на хидратация, проблемна микроциркулация и пигментации и др..

3D визуализация

Софтуерът визуализира повърхността на кожата в три измерения от всеки ъгъл в естествен тон и показва точния релеф на кожата.

RBX® ТЕХНОЛОГИЯ

Актуализираната RBX® технология осигурява по-прецизна визуализация на хиперпигментацията, паякообразните съдове, различни други съдови промени и кожни възпаления.

TRUSKIN AGE®

Благодарение на иновативната софтуерна система за анализ на белезите на стареене на кожата може да бъде определено цялостното състояние и възраст на кожата, т.нар. TRUSKIN AGE®. Този анализ предоставя революционно нови метрики, които улесняват избора на естетични процедури и най-подходящата грижа за кожата.

Сравнителен анализ с данни от най-голямата база с характеристики на кожата в света

Системата VISIA7® предлага възможност за сравнителен анализ на всяка индивидуална характеристика на кожата на конкретния пациент, спрямо обобщените данни от най-голямата база данни с характеристики на кожа в света. Така след анализа човек ще е наясно дали кожата му е с по-добри характеристики спрямо тази на хората на неговата възраст и раса по показателите тургор, стегнатост, видими бръчки, петна, степен на фотоувреда, капилярна мрежа и др.

Иновативна симулация на процеса на стареене на кожата

Високотехнологичният софтуер симулира процеса на стареене на кожата и позволява на човек да види как би остарявала кожата и лицето му и как ще изглежда на различна възраст до 80 години.

Визуална симулация на инжекционни процедури

Технологична новост в седма версия на VISIA® е възможността за симулация на ефекта от инжекционни естетични процедури. Тя дава възможност да демонстрираме ефекта от поставянето на филър в желана област. Така човек може предварително да си зададе реалистични очаквания.

Въз основа на вече представените характеристики на системата VISIA7® ще ви предоставим съвременен и цялостен анализ на кожата и ще стартираме Вашия SKINTOUR® – индивидуална, цялостна програма за грижа за кожата чрез средствата на съвременната естетична медицина.

Нашите специалисти

Д-р Кирил Стефанов

Д-р Кирил Стефанов

Лекар

Д-р Александра Маринкова

Д-р Александра Маринкова

Лекар

Call Now Button