REVERSE SKIN TOUR

Годишна програма за здрава и красива кожа

 

Грижата е системен и последователен процес, независимо дали говорим за грижа за кожата, за тялото, за косата, за нашето ментално или физическо здраве и състояние. Грижата не се изчерпва с индивидуално действие – с една консултация, терапия или единично посещение в спортната зала. Грижата, в своя мащаб и значение, е годишна, планирана, последователна и експертна и именно такава е целта на програмата REVERSE Skin Tour – да планираме, осигурим и осъществим Вашата персонална годишна грижа за здрава и красива кожа.

 

Защо имам нужда от REVERSE Skin Tour

Създадена за всички, които търсят видимо и прогресивно подобрение на състоянието и качеството на своята кожа, програмата REVERSE Skin Tour цели да оцени, анализира, проследи и осъществи последователна експертна грижа на кожата ви. Започвайки, на първо място, с дерматологичната грижа и назначавнае на лечение, при наличие на медицински проблем, програмата предоставя последващ индивидуализиран подбор от терапии, чиято крайна цел е видимо подобрена и подмладена кожа. REVERSE Skin Tour позволява да планирате поддържане на кожата си – почистване, хидратация, пилинг и др., както и при необходимост – промени в структурата на лицето и мимическата му активност.

 

Началото

Програмата REVERSE Skin Tour стартира с консултация с дерматолог и дигитална диагностика с апарата VISIA7, които дават възможност за анализ на кожата по ключови показатели – наличие на пигментации, разширени капиляри, размер на порите, текстура, бръчки и др. Защото, за да е красива една кожа, тя трябва да е здрава и лишена от дерматологични несъвършенства като зачервявания, белези, пигментации, тъмни кръгове, акне, себореен дерматит, розацея и т.н. Нашата препоръка за годишна грижа стартира със стремежа да оздравим състоянието на кожата, преди да продължим да планираме вашите естетични процедури и терапии.

 

Какво да очакваме?

Чрез електронната диагностика и последващ анализ от специалист, вие получавате информация за основните характеристика на кожата си, както и нейните потенциалните проблеми. Така може да вземете информирано решение върху кои показатели да обърнете внимание. След разговор и оценка на състоянието на кожата ви специалистите на REVERSE ще определят най-съществените за вас цели на персоналната ви програма за подобряване структурата на лицето, шията и деколтето. Те могат да бъдат, но не се ограничават до:

 1. Дълбока хидратация
 2. Подобряване на състоянието на кожата
 3. Намаляване на мимическите бръчки
 4. Ревитализация на зоната на околоочния контур
 5. Корекция на тъмни кръгове около очите
 6. Лифтинг на лицето
 7. Повдигане в средна част на лицето – скули и бузи
 8. Запълване на назолабиална област
 9. Запълване на марионетни гънки/линии
 10. Стягане на лицев контур
 11. Оформяне на брадичка
 12. Ревитализация на кожата на шия и деколте
 13. Професионална грижа за кожата на ръцете

 

Какво включва персоналната програма REVERSE Skin Tour

Вашата персонализирана програма ще бъде изготвена въз основа на електронна диагностика и дерматологична консултацията с лекарите на клиника REVERSE. Тя ще включва процедурите, необходими за подобряване състоянието на кожата ви и вида на лицето, съобразени със сезонните изисквания за различните групи процедури и с типа на вашата кожа.

 

Възможност за планиране на разходите

Използвайки REVERSE Skin Tour може да планирате предварително своя бюджет за антиейджинг терапии, според начертаните цели – за козметични, превантивни или коригиращи процедури.

В създадената програма ще бъде заложено и лечението на дерматологичен проблем.

Използвайки персоналното ни планиране, имате възможност да получите преференциални финансови условия при ползване на нашите услуги.

Дългосрочното планиране ни позволява да организираме оптимално времето и ресурсите си и да ви осигурим по-изгодни условия за всички процедури, включени във вашия план.

Следвайки персоналния си план, може да се възползвате от отстъпка до 25% от редовните цени за всички процедури – Hydrafacial, апаратни процедури, инжекционни терапии, лазерна епилация и др.

 

VIP карти

Планирането на пълноценна и последователна годишна грижа е най-ценната инвестиция за всеки един от нас. Ето защо, за целите на програмата, разработихме и финансов план – под формата на VIP карти, който да подкрепи процеса и да доведе до финансови облекчения и да даде възможност за нейното успешно и цялостно реализиране.

При закупуване на:

Бронзова ВИП-карта на стойност 1000 лв. – получавате предварително

заредена карта на стойност 1150 лв., т.е. ползвате допълнителни 15% в услуги

Сребърна ВИП-карта на стойност 3000 лв. – получавате предварително

заредена карта на стойност 3600 лв., т.е. ползвате допълнителни 20% в услуги

Златна ВИП-карта на стойност 5000 лв. – получавате предварително

заредена карта на стойност 6250 лв., т.е. ползвате допълнителни 25% в услуги.

 

Keep in touch!

REVERSE Skin Tour ни дава възможност да изработим отношения на доверие с нашите пациенти.

Бъдете сигурни, че може да потърсите връзка с нашия екип във всеки един момент, когато имате нужда. В случай, че възникне въпрос или се нуждаете от допълнителна консултация, винаги можете да обсъдите проблемите с екипа ни.

Не се колебайте да ни пишете или да позвъните на телефоните в клиниката!

 

А вие, планирахте ли вече своя REVERSE Skin Tour?

Call Now Button