3D И 4D- ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ

 

Лазерното подмладяване (неаблативно и аблативно) или т.нар. неоперативният лифтинг на кожата се превръща в един от най-желаните методи за освежаване на кожата на лицето. Целта й е да постигне стягане и повдигане на вече отпуснатите тъкани и да възстанови контура на лицето по неоперативен път, без дълъг възстановителен период.

3D- и 4D-лазерното подмладяване са иновативни терапии, въведени в практиката от компанията за медицинска лазерна техника FOTONA. Те са подходящи за жени и мъже с начална до умерена степен на отпускане на кожата и видими белези на стареене – фини линии и бръчки и прогресивна загуба на стегнатост и плътности на тъканите.

Процедурата се използва предимно при установяване на проблеми като загуба на плътност и стегнатост в средната и долна част на лицето и при загуба на доброто очертаване на лицевия контур, където именно тази терапия е много ефективна.

При осъществяване на пълния курс терапията води до ефективна регенерацията на собствения колаген и еластин, при което се постига по-стегната и видимо по-еластична кожна повърхност. Заедно с това се наблюдава и освежаване и подмладяване на повърхностните слоеве на кожата, особено при 4D-терапията.

Виж пълния ценоразпис

Въпроси и отговори?

Какво представлява процедурата?
Как се осъществява процедурата?
Колко процедури са необходими за постигане на оптимални резултати?
Колко продължителен е ефекта от проведените терапии?
Необходима ли е поддържаща терапия и колко често?

Нашите специалисти

Димитър Костуранов

Димитър Костуранов

Физиотерапевт

Д-р Кирил Стефанов

Д-р Кирил Стефанов

Лекар

Д-р Ванеса Коларова

Д-р Ванеса Коларова

Лекар-специализант по дерматология

Цени

Call Now Button