възстановяване

на момента

сезон

ВСИЧКИ

възраст

30+ ГОДИНИ

времетраене

20-40 мин.

Мезотерапията е съвременен терапевтичен метод, който се използва в естетичната медицина за подобряване вида и функцията на кожата. Чрез тази техника в повърхностните или по-дълбоки слоеве на кожата се въвеждат лекарствени и козметични вещества, с което се постига въздействие върху различните клетъчни структури. Това води до намаляване на подкожните мастни депа и целулита, подобряване стегнатостта на кожата, видимите стрии и намаляване видимостта на белезите.
Първите опити за прилагане на мезотерапия за терапевтични цели са още през 1952 г., от д-р Мишел Пистор, като в началните десетилетия този метод е намирал приложение основно в областта на ревматология и травматология.

През последните години мезотерапията се прилага като един от основните подходи в естетичната медицина – за подмладяване на кожата, намаляване на целулита и подкожните мастни натрупвания и за сгъстяване на косата. Методът продължава да има съществено място и с комплексните схеми за лечение на травми, хронични увреждания на стави и мускули и др.

Виж пълния ценоразпис

Въпроси и отговори?

Какво представлява мезотерапията?
Какви са видовете мезотерапия?
Какви са предимствата и недостатъците на мезотерапията пред останалите методи?
Има ли странични ефекти за провеждане на мезотерапия?
Има ли ограничения за осъществяване на процедурата?
Колко процедури са необходими за постигане на добър резултат?
Каква е продължителността на постигнатия резултат?
Болезнена ли е терапията?

Нашите специалисти

Димитър Костуранов

Димитър Костуранов

Физиотерапевт

Цени

Call Now Button