възстановяване

на момента

сезон

есен-зима

възраст

30+ ГОДИНИ

времетраене

30-60 мин.

Нехирургична блефаропластика и подмладяване на зоната около очите с Colibri™

Околоочната област е зоната от нашето лице, която най-рано претърпява промени разпознавани като белези на стареене. Още в ранна възраст – след 20-25 години, в тази област могат да бъдат забелязани хлътвания, тъмни кръгове, торбички, фини линии, бръчки и отпускане.

Промените в тургора и стегнатостта на кожата на клепачите често води до отпускане и формиране на допълнителна кожна гънка. Тя се характеризира като „отпуснат клепач“, който пречи на нормалното отваряне на очите и дори на възможността за нанасяне на грим – за целта е необходимо да повдигаме с ръка отпуснатата тъкан.

През последните 2-3 десетилетия очакваното и конвенционално решение на подобни случаи е оперативната блефаропластика. Тя е много ефективна еднократна процедура, но е съпроводена с риска и страничните ефекти, които съпътстват всяка оперативна интервенция.

От няколко години в медицинската практика бяха въведени множество лазерни и други процедури, които предизвикват регенериране на тъканите и подобряване състоянието на кожата около очите. Такива са устройствата използващи радиочестота, HIFU (високо-интензивен фокусиран ултразвук), различни лазерни системи – Er:YAG, C02, Nd:YAG и др. За хората, които нямат желание да се подложат на оперативна интервенция, но искат да постигнат повдигане на горния клепач или да намалят видимите бръчки в областта около очите, през последните години беше въведена и т.нар. неоперативна блефаропластика. Тази процедура се осъществява чрез различни технологии – използваната в нашата практика се нарича Colibri®.

Виж пълния ценоразпис

Въпроси и отговори?

Какво представлява Colibri®?
Кога се препоръчва терапията Colibri®?
Как протича терапията Colibri®?
Какво да очакваме след терапията Colibri®?
Колко процедури са необходими за постигане на оптимален резултат?
  • Before-Colibri™
    After-Colibri™
    Before Colibri™ After

Нашите специалисти

Цени

Call Now Button