възстановяване

2-3 дни

сезон

ВСИЧКИ

възраст

40+ ГОДИНИ

времетраене

30-40 мин.

FemiLift – интимно подмладяване

От клиника REVERSE Ви представяме всички иновации от света на естетичната медицина При нас е важно това да сме в крак с най-актуалните световни тенденции. Лазерните технологии се развиват постоянно с цел подобряване качеството на живот. Да бъдем здрави, по-красиви и да се чувстваме добре в кожата си, без болка и дискомфорт.

С бързото и успешно развитие на технологиите за лазерно подмладяване на кожата, вече е достижима и интимната грижа и сексуално здраве.

От платформата на Alma Laser представят FemiLift- безболезнена, кратка и неинвазивна процедура за подмладяване, стягане и стрес иконтиненция.

Естетствените физиологични процеси като раждане, хормонални промени съпъстващи стареенето и драстичните флуктуации в теглото могат да даведат до прекомерно разстягане на вагиналната тъкан, увреждане на колагена и промяна в мускулния тонус на вагиналната стена. Тези анатомични промени често водят до симптоми, които драстично влошават качеството на живот и пречат на нормалните, ежедневни активности.

Терапията с FemiLift е приложима при жени с редица състояния и проблеми в интимната зона, които са породени от различни физиологични промени.
FemiLift се прилага за цялостното интимно подмладяване, както и стягане на влагалищните стени, така и за външното стягане на интимната зона.

Процедурата се извършва в извънболнична среда, без анестезия, без болка и дискомфорт. Подобрението на проблема идва бързо и трайно, без дълъг въстановителен период, който да възпрепятства нормалните ежедневни дейности на пациента.

Процедурата се извършва след проведена консултация с гинеколог.

FemiLift- интимно стягане

Нашите специалисти

Д-р Росица Денчева, Д.М.

Д-р Росица Денчева, д.м.

Дерматолог

Цени

Процедура Цена
Лазерна терапия на влагалище 800 лв.
Лазерна терапия на влагалище - пакет от 3 процедури 1 800 лв.
Call Now Button