възстановяване

4-5 дни

сезон

есен-зима

възраст

30+ ГОДИНИ

времетраене

30-60 мин.

ФРАКЦИОНИРАНА РАДИОЧЕСТОТА С IPIXEL RF®

 

Радиочестотната енергия се използва от години за подмладяване на кожата, като постига изглаждане на видими линии и бръчки и стягане на кожата, намаляване на разширените пори и дълбочината на белезите.

Платформата Accent Prime® на компанията Alma използва две основни технологии – радиочестота (PixelPF®) и ултразвук (Impact®) за постигане на ефективно подмладяване и заличаване на различни несъвършенства  по повърхността на кожата. Тя дава минимално инвазивно, ефективно решение с минимален риск от усложнения и възможни противопоказания за постигане на отлични клинични резултати.

Pixel RF® доставя еднополюсна фракционирана радиочестота до повърхността на кожата, като по този начин предизвиква формирането на множество микроканалив нея. Така, благодарение на микроувредите, става възможно тъканно регенериране и видимо подмладяване на кожата на третирания участък. Технологията е създадена за ресърфейсинг на кожата на лицето и тялото, който гарантира видимо подмладяване, изглаждане на кожата и видимите линии и бръчки.

За разлика от лазерите системи, които работят основно върху повърхността на кожата, за да стимулират регенерация на клетките, Pixel RF® въздейства върху дълбоките слоеве на кожата чрез микроимпулси от радиочестотна енергия. Това стимулира образуването на нови колаген и еластин – градивните елементи на кожата и я правят по-стегната, плътна и еластична. Термичната травма стимулира образуването на нов колаген, който стяга кожата и създава по-балансиран и младежки вид.

Накрайникът Alma Impact® излъчва периодични ултразвукови вълни и по този начин позволява навлизане на активни съставки, приложени върху кожата към по-дълбоките слоеве на кожата. Благодарение на тази технология е възможно доставянето на различни биологично активни вещества в кожата и тяхното максимално въздействие.

Според клинични проучвания Impact®-технологията увеличава постигнатото от Pixel RF®-терапията и доставя в дълбочина активните съставки, които специалистът подбира според индивидуалните потребности на всеки отделен пациент. Съчетаването на двете технологии, прави процедурата много по-успешна при третиране на белези, стрии, видими следи на стареене и хиперпигментации.

Виж пълния ценоразпис

Въпроси и отговори?

Какви са основните индикации за Pixel RF®/Impact® - терапия?
Какви са ползите от терапията с Pixel RF®?
Какво различава технологията Pixel RF® от останалите технологии, доставящи радиочестотна енергия до кожата?
Колко процедури и през какъв период от време са препоръчителни?
Има ли болезненост по време на процедурата?
Какво мога да очаквам след процедурата?

Нашите специалисти

Д-р Росица Денчева, Д.М.

Д-р Росица Денчева, д.м.

Дерматолог

Димитър Костуранов

Димитър Костуранов

Физиотерапевт

Цени

Call Now Button