възстановяване

4-5 дни

сезон

есен-зима

възраст

30+ ГОДИНИ

времетраене

30-60 мин.

ALMA PIXEL RF®

Технологията на накрайниците на Alma – Pixel RF® и Impact® съчетава изключителна прецизност с иновация в областта на естетичната медицина. Тя е минимално инвазивно, ефективно решение за третиране на различни естетични проблеми, с минимален риск и отлични клинични резултати.
Накрайникът Alma PixelRF® e предназначен за третиране на стрии, белези, мимически бръчки и състарена кожа.

Pixel RF® доставя еднополюсна фракционирана радиочестота като образува множество микроканали в повърхностните слоеве на кожата. Така, благодарение на микроувредите, става възможно тъканно регенериране и видимо подмладяване на кожата на третирания участък. Технологията е създадена за скин ресърфейсинг на лице и тяло, който гарантира видимо подмладяване, изглаждане на кожата и видимите линии и бръчки.

За разлика от лазерите системи, които работят основно върху повърхността на кожата, за да стимулират растежа на клетките, Pixel RF® въздейства върху дълбоките слоеве на кожата чрез микроимпулси от радиочестотна енергия. Това подпомага стимулацията колаген и еластин – градивните елементи на кожата и я правят по-стегната, плътна и еластична. Термичната травма стимулира образуването на нов колаген, който стяга кожата и създава по-красив и свеж външен вид.

Накрайникът Alma Impact® излъчва периодично позитивни и негативни ултразвукови вълни с акустично на­прежение, и като по този начин позволява навлизане на активни съставки в по-дълбоките слоеве на кожата. Благодарение на тази технология е възможно доставянето на различни биологично активни вещества в кожата и тяхното максимално въздействие.

Според клинични проучвания, Impact®-технологията увеличава постигнатото от RF- терапията и доставя в дълбочина активните съставки, които специалистът подбира според индивидуалните потребности на всеки отделен пациент. Съчетаването на двете технологии, прави процедурата много по-успешна при третиране на белези, стрии, видими следи на стареене и хиперпигментации.

Въпроси и отговори?

Основни индикации за терапия
Ползи
Какво представлява процедурата с радиочестотна енергия на Pixel RF-Micro Plasma и за какво се използва?
Колко процедури ще бъдат необходими и през какъв период от време?
Болезнена ли е процедурата?
Какво мога да очаквам след процедурата?

Нашите специалисти

Д-р Росица Денчева, Д.М.

Д-р Росица Денчева, д.м.

Дерматолог

Д-р Силвия Сапунджиева

Д-р Силвия Сапунджиева

Дерматолог

Димитър Костуранов

Димитър Костуранов

Физиотерапевт

Цени

Процедура Цена
Pixel RF фракселен ресърфейсинг на цяло лице 500 лв.
Pixel RF фракселен ресърфейсинг на зона околo oчи 300 лв.
Pixel RFфракселен ресърфейсинг на цяло лице и шия 700 лв.
Pixel RF фракселен ресърфейсинг на шия 400 лв.
Pixel RF фракселен ресърфейсинг на деколте 450 лв.
Pixel RF фракселен ресърфейсинг на шия и деколте 600 лв.
iPixel RF повърхностен фракселен ресърфейсинг на цяло лице 300 лв.
iPixel RF повърхностен фракселен ресърфейсинг на цяло лице и шия 400 лв.
Call Now Button