HIFU лифтинг

възстановяване

на момента

сезон

ВСИЧКИ

възраст

30+ ГОДИНИ

времетраене

30-60 мин.

Какво представлява HIFU? (High Intensity Focused UltraSound)

HIFU е прецизна медицинска процедура, използваща ултразвук с висока интензивност за постигане на тъканно ремоделиране и подмладяване.

Технологията е използвана за пръв път за високо-интензивно нагряване и унищожаване на патогенни тъкани и като физиотерапевтичен подход. През последното десетилетие технологията беше адаптирана и приложена за повдигане, стягане и подмладяване на кожата, както в дермата, така и в дълбоките структурни нива на кожата и подкожните тъкани. Ефектът от това е стягане, повдигане и преструктуриране на тъканите.

По време на терапията енергията прониква до необходимата дълбочина на кожата, без да нарушава заобикалящата я тъкан и в резултат предизвиква стягане и уплътняване на кожата на лицето и шията.

За разлика от другите устройства за стягане и подмладяване на кожата като лазери, радиочестотни апарати и IPL (Intense Pulsed Light), които въздействат на различните слоеве на кожата, HIFU технологията достига до значително по-голяма дълбочина, а именно до повърхностния мускулен апоневротичен слой, известен като SMAS. Той е изграден от колагенови и еластинови влакна и образно може да бъде сравнен с поддържаща структура (рамка) на меките тъкани на лицето. С течение на времето колагенът в SMAS слоя намалява, в резултат на което кожата увисва и се образуват бръчки и гънки. Ето защо, за да се получи ефективен лифтинг на кожата, трябва дa се въздейства върху колагеновите влакна на ниво SMAS-структура.

Виж пълния ценоразпис

Въпроси и отговори?

От кога се използва технологията HIFU?
Как работи HIFU Doublo Gold?
Кога се виждат резултатите от HIFU-терапията?
Колко процедури са необходими за оптимален резултат?
Какви са предимствата на HIFU Doublo Gold пред хирургически и лазерен лифтинг?
С какво Doublo Gold HIFU се различава от лазерните системи?
Безопасна ли е процедурата?
Болезнена ли е процедурата?
Има ли възстановителен период?

Нашите специалисти

Димитър Костуранов

Димитър Костуранов

Физиотерапевт

Д-р Ванеса Коларова

Д-р Ванеса Коларова

Лекар-специализант по дерматология

Цени

Виж пълния ценоразпис
Call Now Button