възстановяване

4-5 дни

сезон

есен-зима

възраст

20+ ГОДИНИ

времетраене

30 мин.

ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГ

 

Химическият пилинг е лечебна процедура, чрез която се цели изглаждане на различни несъвършенства на кожата – кафеникави пигментации, фини линии и бръчки, възпалителни изменения и белези. При нея върху повърхността на кожата се нанасят различни слаби киселини, които оказват биологично въздействие върху структурата и вида й. Целта на тази процедура е да подобри както вида на кожата посредством отстраняване на увредения горен слой, така и тургора й чрез стимулиране образуването на нов колаген в дълбоките кожни слоеве. Така кожата става значително по-свежа, плътна, подмладена, с изгладен релеф и намалени дефекти.

 

Какви са основните състояния, при които се прилага химически пилинг?
Химическият пилинг е процедура, която се осъществява както с естетична, така и с лечебна цел.
Чрез химически пилинг е възможно да бъдат намалени фините линии и бръчки, размерите на порите и тъмните петна по кожата на лицето и ръцете, както и дълбочината на белезите след акне или шарка.
Химическият пилинг често се прилага и с лечебна цел – за намаляване на възпалителните промени при акне или за редуциране на белезите, оставащи след преминаване на активната фаза на заболяването.

Виж пълния ценоразпис

Въпроси и отговори?

Какви са основните видове химически пилинг?
Необходима ли е специална подготовка за провеждане на химически пилинг?
Необходими ли са грижи за кожата след пилинг?

Нашите специалисти

Димитър Костуранов

Димитър Костуранов

Физиотерапевт

Д-р Ванеса Коларова

Д-р Ванеса Коларова

Специализант Дерматология

Цени

Call Now Button