LANLUMA® Poly-L-lactic acid за изграждане на обем на лицето

възстановяване

2-3 дни

сезон

ВСИЧКИ

възраст

35+ ГОДИНИ

времетраене

45 мин.

LANLUMA® Poly-L-lactic acid за изграждане на обем на лицето

 

 

LANLUMA® е инжекционен продукт, който съдържа поли-L-млечна киселина (Poly-L-lactic acid – PLLA). Поставянето му в кожата цели изграждане на нова съединителна тъкан в средно-дълбоките и повърхностни слоеве на кожата, което води до запълване на липсващите обеми на лицето и стягане на тъканите. Така постепенно се постига повече плътност, стегнатост и блясък на кожата. Активиращия фибробластите ефект на продукта води до изглаждане на контура на лицето и видимо намаляване на фините линии и бръчки, резултат от които е и видимото подмладяване на кожата и по-младежко излъчване.

Ефектът на LANLUMA® настъпва по-късно, отколкото при другите колагенови активатори, но продължава значително по-дълго – 36 до 48 месеца. Първите белези на промяна настъпват 4-6 седмици след инжектирането, като видимите резултати могат да бъдат отчетени на 8 до 12 седмица. Терапията със LANLUMA® се осъществява в няколко сесии – 2 при по-млади лица и 3 при напреднала възраст и силно изразено изтъняване на лицето и подчертана липса на подкожна тъкан.

Прилагането на PLLA има дългогодишна история в медицинската практика – продукти със същия състав се използват повече от 30 години както като инжекционни подмладяващи средства, така и като резорбируеми хирургични конци. Продуктът е нетоксичен, биосъвместим и добре поносим от човешкото тяло и се разгражда напълно за период от 3 до 5 години след поставянето му в организма.

Виж пълния ценоразпис

Въпроси и отговори?

КАКВИ СА ОСНОВНИТЕ ИНДИКАЦИИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА LANLUMA®?
КАК ДЕЙСТВА PLLA ВЪРХУ КОЖАТА?
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИНЖЕКТИРАНЕ НА PLLA?
НЕОБХОДИМО ЛИ Е ОБЕЗБОЛЯВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕДУРАТА?
НЕОБХОДИМА ЛИ Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДГОТОВКА ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА?
НЕОБХОДИМИ ЛИ СА СПЕЦИФИЧНИ ГРИЖИ ЗА КОЖАТА СЛЕД ИНЖЕКТИРАНЕТО?
НАБЛЮДАВАНИ ЛИ СА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА?
СЪЩЕСТВУВА ЛИ НАЧИН ЗА НАМАЛЯВАНЕ ЧЕСТОТАТА И ТЕЖЕСТТА НА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ПРИЛАГАНЕТО НА LANLUMA ®?
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е КОМБИНИРАНЕ НА ИНЖЕКЦИОННАТА ТЕРАПИЯ С LANLUMA® С ДРУГИ ТЕРАПИИ?

Нашите специалисти

Д-р Росица Денчева, Д.М.

Д-р Росица Денчева, д.м.

Дерматолог

Цени

Call Now Button