възстановяване

на момента

сезон

есен-зима

възраст

18+ ГОДИНИ

времетраене

30-60 мин.

Лазерна епилация с иновативната лазерна система Gentle Max Pro

 

Лазерната епилация се превърна в стандарт за премахване на нежелано окосмяване през последните 20 години. В дерматологичната практиката непрекъснато се въвеждат нови технологии и системи за лазерна епилация, като всяка следваща повишава ефективността на терапията и намалява страничните ефекти от нейното осъществяване.

През последните години премахването на нежелано окосмяване чрез лазерна епилация е сред най-често търсените естетични процедури както сред мъжете, така и сред жените.

Лазерното обезкосмяване се препоръчва за всяка част от тялото където има излишно окосмяване, с изключение на зоната около очите – вежди, зона между веждите.

Лазерните системи за епилация се подобряват непрекъснато, като в момента в практиката се прилагат няколко различни лазерни технологии. Най-често прилаганите са александритен (755 nm), диоден (810nm), Nd:YAG (1064 nm) лазери.

Изборът на вида лазер се осъществява според цвета на косъма и кожата, чувствителността на кожата, сезона, в който се осъществява процедурата и поредността й.

Бързо, трайно и безболезнено обезкосмяване е възможно с Gentle Max Pro – най-ефективната система за лазерна епилация , която е златен стандарт за лазерна епилация, като се ползва се с висока степен на доверие от дерматолозите.

Запази час Ценоразпис

Xарактеристики на съвременната лазерна епилация:

  • Ефективност доказана в клинични наблюдения;
  • Безболезненост;
  • Дълготраен ефект;
  • Бързина;
  • Доказана безопасност;
  • Подходяща за всеки тип ожа;
  • Подходяща за всяка част от тялото дори и за чувствителни области;

Съвременните лазерни системи осигуряват изключителен комфорт по време на процедурите, минимален риск от странични ефекти, значителна бързина и прецизност. Изборът на епилационна система при конкретен пациент става въз основа на типа на кожата и цвета на косъма, липса или наличие на тен и чувствителността на кожата на конкретния човек и сезона, в който ще се осъществява процедурата.

Благодарение на техническите постижения на съвременната наука вече е възможно използването на лазерната епилация и при хора с тен и с генетично кодиран матов тен на кожата. Това се постига чрез внимателен подбор както на вида на лазера, така и на продължителността на импулса и енергията му.

 

 

В кои случаи се използва лазерна епилация?

  • При желание за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване по лице и тяло;
  • За лечение на врастнали косми в областта на лицето и тялото;
  • За лечение на фоликулит – възпалително заболяване на космения фоликул, което се развива след премахване на космите чрез някой от класическите средства за епилация – бръснене, кола-маска, епилатори, отскубване с пинсета и др.;
Запази час Ценоразпис

Въпроси и отговори?

Как действа лазерната епилация?
Какви са противопоказанията за прилагане на лазерна епилация?
Как се осъществява лазерна епилация?
Колко време отнема процедурата?
Болезнена ли е процедурата?
Какво да очакваме след процедурата?

Нашите специалисти

Симона Топова

Симона Топова

Лекар-специализант по дерматология

Д-р Катя Пенчева

Лекар-специализант по дерматология

Д-р Ванеса Коларова

Д-р Ванеса Коларова

Лекар-специализант по дерматология

Димитър Костуранов

Димитър Костуранов

Физиотерапевт

Цени

Call Now Button