възстановяване

2-3 дни

сезон

ВСИЧКИ

възраст

30+ ГОДИНИ

времетраене

20-30 мин.

Двойната брадичка е естетичен проблем, който се среща както при мъже, така и при жени. Изразява се в натрупване на подкожна мастна тъкан в областта на зоната под брадичката и шията.
Основни причини за нейната поява могат да бъдат както генетична предразположеност, така и напълняване и отпускане на кожата и подкожната тъкан в процеса на стареене.

Много хора се питат, как след като се хранят здравословно или спортуват активно виждат промени върху тялото си с намаляване на мастните депа, но двойната брадичка остава.
В много случаи, независимо от диетите или последователната система от упражнения, двойната брадичка остава неповлияна, като влияе негативно на самочувствието на човек.

Макар и често срещан проблем, който засяга голям брой възрастни, той е напълно решим с помощта на инжекционната липолиза.

Какво представлява инжекционната липолитична терапия?

Това е инжекционна естетична процедура, съобразена с индивидуалните нужди на пациента, при която в натрупаната подкожна мастна тъкан се инжектира вещество с активно разграждащо мазнините въздействие. Инжектираната дезоксихолиевата киселина необратимо разгражда мастните клетки под брадичката.

Липолитичната терапия е с продължителност 15-20 мин. В резултат на процесите, провокирани от инжектиране на липолитичното вещество се постига елиминиране на двойната брадичка. Веднъж разградена, мастната тъкан няма тенденция за последваща поява, благодарение на разрушаващия ефект на липолитичния разтвор върху мастните клетки. Видими резултати се наблюдават след всяка индивидуална процедура, но максимален ефект се постига след 2-4 терапии. Специалистите съветват интервалът между терапиите да е най-малко 1-1,5 месец.

По данни на международни проучвания сред пациентите, подложили се на инжекционна липолиза, 80% споделят своето удовлетворение от постигнатите резултати.
Съобразена с индивидуалните нужди на пациента, инжекционната липолитична терапия разгражда излишните натрупвания и разкрива стегнат, младежки овал на лицето.

Виж пълния ценоразпис

Въпроси и отговори?

Как протича процедурата?
Какви са предимствата на липолитичната терапия?
Съществуват ли противопоказания за инжекционна липолиза?
Съществуват ли странични ефекти от приложението на продукти с дезоксихолева киселина?

Нашите специалисти

Д-р Росица Денчева, Д.М.

Д-р Росица Денчева, д.м.

Дерматолог

Д-р Ванеса Коларова

Д-р Ванеса Коларова

Лекар-специализант по дерматология

Цени

Call Now Button