Hydrafacial Circadia – наука и природа в перфектна синергия

Hydrafacial Circadia – наука и природа в перфектна синергия

На всеки 10 секунди в света се извършва една Hydrafacial процедура. И има защо – отговорът се крие в технологията от ново поколение, посветена на комплексната грижа за кожата. Hydrafacial почиства и хидратира кожата, като премахва замърсяванията и мъртвите кожни клетки. В същото време кожата бива подхранена с жизненоважни вещества като антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина. Резултатите са дълготрайни, а освен това – видими веднага след процедурата.

В края на 2020 г. Hydrafacial обяви партнирането си с Circadia в световен мащаб и лансира най-новата серия Hydrafacial Circadia, която предлага хроно-пептиден бустер и ProTec бустер в повече от 40 държави в света. Бустерите на Hydrafacial предоставят възможността всеки специфичен кожен проблем да бъде адресиран с най-правилния серум според нуждите на пациента. Хроно-пептидният бустер в Circadia е създаден с цел възстановяване на кожата чрез иновативна пептидна технология, чийто таргет са фините линии, хиперпигментациите, бръчките и малките несъвършенства. ProTec бустерът е разработен с цел мигновено въздействие върху фините линии и бръчки, като същевременно доставя на кожата най-високото ниво на хидратация.

Философията на професионалната козметика Circadia се гради върху хронобиологията – науката, която изучава условията на възникване, закономерностите и значението на биологичните ритми. Така според циркадните ритми човешката кожа трябва да бъде добре защитена от околната среда през деня и да се стимулират механизмите на вътрешното ѝ възстановяване по време на сън. Формулата на Circadia съчетава натурални растителни продукти, стволови клетки, витамини и иновативна пептидна технология за постигане на оптимално здрава и красива кожа. Продуктите на Circadia използат тази технология за справяне с множество кожни състояния като стареене, акне, дехидратация, пигментация и розацея.

Ето защо синергията от козметика, изградена върху хронобиология, и технология за почистване на лицето от последно поколение се срещат в Hydrafacial Circadia. Системата идва с два бустера – хроно-пептиден бустер и ProTec бустер. Хроно-пептидният бустер намалява видимите линии и бръчки, енергизира кожата и я възстановява отвътре навън, оставяйки я чиста и блестяща. ProTec бустерът е създаден за оптимална хидратация на кожата, намалява видимото зачервяване и е удачен за суха и чувствителна кожа. Добавянето му към Hydrafacial процедурата означава, че кожата има не само красив вид, но и бива защитена от увреждане от свободни радикали. Новото попълнение към системата е пакетът за домашна грижа, който позволява естествено продължение на грижата за кожата в комфорта на дома. В системата за домашна грижа са включени микро-ексфолиращ препарат, обогатен с мед, хидратираща емулсия с боровинки и бял чай, подхранващ серум, озаряващ крем и ProTec бустер.

Hydrafacial е една от най-желаните процедури при нас, благодарение на мигновения положителен ефект върху кожата. Процедурата е с продължителност от 30 до 40 минути и не оставя никакъв дискомфорт въхру кожата – това я прави удачна за прилагане през всеки един сезон. Едно от големите ѝ предимства спрямо други естетични процедури е, че е абсолютно безопасна за бременни жени.

Дали е удачна за вашата кожа може да разберете след консултация с някого от нашите лекари. Не забравяйте, че всяка процедура, която касае здравето на кожата ви, трябва да бъде извършвана от квалифициран персонал.

Related posts

Call Now Button