REVERSE Body TOUR® Програма за хармонично и здраво тяло

REVERSE Body TOUR® Програма за хармонично и здраво тяло

Всички сме чували израза „Трябва да вляза във форма за лятото!“ или „Искам да направя лятно тяло!“, нали? Основавайки се на философията, че поддържането на здраво, хармонично, тонизирано и добре оформено тяло не е сезонен (a.k.a летен) ангажимент, а постоянна и целогодишна грижа и наша константна отговорност, ние създадохме индивидуализираната програма REVERSE body TOUR®  за всички, които вярват, че здравият дух живее в здравото тяло.

 

Какво да очаквам от REVERSE Body TOUR®?

Целогодишна персонализирана грижа по всички теми, които са свързани с балансираното и хармонично състояние на тяло – програми за хармонизиране на тялото – стягащи и редуциращи натрупаните мазнини и целулит, заличаване на стрии, разширени капиляри, белези, изработване на хранителен режим, съобразени с индивидуалните характеристики на човек… При това грижата е от експерти в областта – дерматолози, медицински рехабилитатори, кинезитерапвти и специалисти по хранене, чиято единствена цел е подобряване на телесното ви състояние и здраве.

Или казано още по-ясно – REVERSE Body TOUR® е вашата индивидуализирана годишна програма, създадена за да реши проблемите ви в стремежа към постигане на идеално тяло!

 

Как да стартирам моя личен REVERSE Body TOUR®?

Искате да подобрите състоянието на тялото си, качеството си на живот или да коригирате следите на времето върху кожата на тялото си? Споделете го с нас! Ние гарантираме, че при консултацията ви ще вложим цялата си медицинска експертиза, ще подходим с разбиране и съпричастност. А ако дефинираме, че проблемът е извън нашата сфера на компетентност, ще ви препоръчаме медицински експерт от друга специалност, към когото да се обърнете, за да намерите решение на проблема си.

 

Кои са нашите експерти?

Годишната ни програма REVERSE Body TOUR®  се изготвя след обстойна консултация със специалистите на REVERSE Body – дерматолози, медицински рехабилитатори, кинезитерапвти и специалисти по хранене, тясно специализирани в сферата си. Вие задавате очаквания краен резултат, а от нас ще получите ясна и последователна програма за постигането му, съобразена с индивидуалните ви данни.

 

Терапиите, които ще включим във вашия личен REVERSE Body TOUR® са съобразени с проблемите на вашето тяло и кожа и със сезонните изисквания за различните групи процедури.

 

Какви са ползите от REVERSE Body TOUR® ?

Подобряване на качеството на живот, състоянието на тялото и самочувствието ви… Грижата за тялото е трудно измерима единица, която изисква двустранни усилия. Грижете се за себе с разбиране, търпение и постоянство и не подминавайте сигналите, които ви дава вашето тялото!

 

REVERSE Body TOUR® ще ви помогне да мислите за цялостната грижа за тялото си в дългосрочен план, а не само да се подготвите за конкретно пътуване или предстоящия летен сезон.

 

И за да е по-лесно достижима, годишна ви грижа за тялото, взехме предвид и прагматичния финансов елемент – с REVERSE Body TOUR® може да планирате предварително своя бюджет за терапии, според начертаните цели – за козметични, превантивни или коригиращи дерматологични и естетични терапии. И не само…  персоналното планиране и разработването на цялостна програма за грижа за тялото, ни позволява да организираме оптимално времето и ресурсите си и да ви осигурим по-изгодни условия за всички процедури, включени във вашия план.

Следвайки персоналния си план, може да се възползвате от до 25% отстъпка за всички процедури – лазерни и други апаратни и инжекционни терапии за намаляване мастните отлагания, премахване на целулит, заличаване на белези и стрии по кожата, интравенозни Дрип терапии и др.

 

Доверието е всичко!

 

Дългосрочната персонална програма REVERSE Body TOUR® ни дава възможност да изработим отношения на доверие с нашите пациенти. Бъдете сигурни, че може да потърсите връзка с нашия екип във всеки момент, когато имате нужда. В случай, че възникне въпрос или имате нужда от допълнителна консултация, винаги може да обсъдите проблемите с екипа ни.

Не се колебайте да ни пишете или да позвъните на телефоните в клиниката!

Благодарим ви за доверието и не забравяйте, че вие сте нашата мисия!

Related posts

Call Now Button