REVERSE Vitamin Drip нов начин да подсилите имунната си система

REVERSE Vitamin Drip нов начин да подсилите имунната си система

Най-честата причина за боледуването на организма е отслабване на имунната система. В организма тя представлява естествена бариера на тялото срещу заболявания. 

Не бихме могли да живеем без имунна система, която да ни защитава от вирусите и бактериите, които биха нахлули в тялото ни.

Когато имунната система не е добре подсилена, тялото и организмът са предразположени към боледуване и развитие на инфекции.

Интравенозната възстановяваща терапия или REVERSE Vitamin Drip е процедура, която подсилва имунната система, като се бори с симптомите на грип, настинка и обща отпадналост.

Кaк работи Анти-грип инфузията?

Същността на процедурата е доставянето на необходимите количества витамини, антиоксиданти и аминокиселини директно в кръвоносната система.
Специалистите споделят, че това е й същността на терапията.
За разлика от мултивитаминните таблетки, които се приемат през храносмилателната система, веществата в REVERSE Vitamin Drip се прилагат директно в кръвообращението, което гарантира 100% ефективност при подсилване на имунната система.

Всеки „коктейл“ от венозната инфизуя се изготвя индивидуално, като се съобразява с конкретните нужди на всеки един от пациентите.

Действа ли Анти-грип инфузията?

Терапията, само по себе си не е нова, даже напротив, позната е от десетилетия в медицинската практика. В болниците интравенозната терапия намира приложение за хидратиране и снабдяване на организма с основните хранителни вещества, при различни проблеми.

Доказано е, че интравенозната терапия подсилва имунитета на организма, което му помага да се справи с временните неразположения, стрес, умора и отпадналост.

Ползите от REVERSE Vitamin Drip са много, като част от тях включват повишаване на енергията, подобряване на съня, намаляване на стреса и тревожността, повишаване на имунитета, възстановяване на мускулите след тренировки и хидратация.

Как протича процедурата?

Преди да запишете час за възстановяваща терапия с REVERSE Vitamin Drip е необходимо да направите консултация с нашия ендокринолог д-р Райна Стоянова, която ще направи оценка на вашето хормонално и ендокринно състояние.
Според нейното предписание, нашите специалисти ще ви изготвят персонализиран „коктейл“ от витамини, съобразен с нуждите на организма.

Коктейлът е вкарва венозно в организма, като процедурата отнема около 30-40 мин.

Терапията не възпрепятства ежедневните ви дейности, даже подсилва продуктивността и концентрацията.

https://youtu.be/AqvIaC3lSro

Related posts

Call Now Button