Your pre and post holiday aesthetic guide

Август е аромат на солен хоризонт, на дълги протяжни следобеди, на безцелни разходки, на кокос, праскови и сочна диня… Август е за да му се отдадем, да се насладим на заслужената почивка – на плажа, в планина, в провинцията… А малко преди да натиснем бутона offline се подготвяме за много глътки слънце, чист въздух и безгрижие с любимите ни пред и след-ваканционни терапии.

 

PRE-HOLIDAY

 

HydraFacial 2.0

Има причина всички да обичаме HydraFacial процедурата за вакуумно почистване и дълбока ексфолиация на лице и тяло. Преди да сменим климата, ежедневната си козметика и делнични си навици, се уверяваме, че сме подготвили и кожата си за пътуването и си записваме час за HydraFacial. В зависимост от индивидуалното състояние, дерматологът ще ни насочи към някоя от основните терапии – Deluxe, Teen, Акне, Basic, Bright, или от богатите и мощно хидратиращи Dr.Nassif, Circadia, Resveratrol, Brightalive. Всяка една от тях използва различни серуми по време на процедурата. Целта е тя да бъде персонализирана така, че да удовлетвори нуждите на всеки тип кожа, както и да реши проблемите й.

Опитът и клиничните ни наблюдения показват, че HydraFacial 2.0 помага за подобряване състоянието на кожата, редуцира петната и изравнява тена, прави кожата по-гладка, по-мека и по-младежка в 97% от случаите. Не случайно HydraFacial 2.0 е втората най-желана и търсена естетична терапия след ботокса.

Botox

И понеже споменахме ботокс, уверяваме се, че няма да го забравим! Бръчките и линиите са последното нещо, което искаме да видим отпочинали сутрин в огледалото или по снимки и спомени от почивката. Инжектирането с ботолинов токсин има моментален подмладяващ ефект, липсва възстановителен период и може да бъде извършван по всяко едно време от годината, включително и в разгара на отпускарския август!

Alma PrimeX

Не забравяме банските, късите панталони, летните рокли и всички онези така любими дрехи, които могат да издадат, че не ни е останало много време за спорт и балансиран хранителен режим преди лятото. Затова се обръщаме към план B или най-новата революционна разработка за контуриране на тялото и стягане на кожата – Alma PrimeX. Сочената за №1 сред апаратните процедури за естетика на тялото, и на 4 място сред неинвазивните терапии, PrimeX е лишена от болка и дискомфорт процедура, която постига несравними резултати при намаляване на обиколката на ханша и бедрата и редуцирането на целулита. Чрез синергията на ултразвуковата и радиочестотна енергии, платформата работи успешно в посока за контуриране на тяло, третиране на целулит, намаляване обиколките и стягане на кожата. Точно навреме преди ваканицията!

 

POST-HOLIDAY

 

Още не разопаковали багажа, и все още носещи усещането за ваканция и почивка,  бързаме да запазим максимално дълго отпочиналия си вид и да заличим следите от липсата на каквато и да е било ежедневна хранителна дисциплина със следните терапии:

Лимфен дренаж

Когато сме на почивка и се отдаваме напълно и не следим кога се храним, дали менюто е балансирано, изпили ли сме 2 литра вода през деня… И това ни личи непосредствено след като се върнем в реалността, пост-ваканционно.

Задържана вода, подпухнали и тежки крайници са част от багажа, който не занесохме на морето. На помощ идва апаратната процедура за тяло лимфен дренаж – ефективен метод за премахване на целулит, облекчаване на чувството за тежест и извеждане на задържаната вода от краката. Лимфният дренаж активира потока на лимфната течност през лимфните пътища в тялото и работи на принципа на пневнатичната пресотерапия. Малки възглавнички се издуват с въздух последователно, започвайки от ходилата и завършват около кръста. Така лимфната течност лесно и бързо намира своя път, а усещането по време на процедурата е повече от приятно – облекчаващо е!

HydraFacial ZO Skin

Обичаме HydraFacial целогодишно – този glowing ефект, непосредствено след терапията, и гладката и чиста кожа са на мода 12 месеца в годината и до момента няма друга процедура, която да го постига без ограничения в сезона, пола, типа кожа и т.н. НО! През лятото се абонираме конкретно за HydraFacial ZO Skin и непосредствено след ваканцията бързаме да си запишем час. Пигментните петна и зачервяването, видимо неравномерният тен и несъвършенства, всъщност, са едни от най-честите последици от лятото, слънцето, но не на последно място и генетичните и демографски следи от нашето ежедневие. Именно това са основните проблеми, които решават серумите на HydraFacial ZО-серията – Brightalive и Rosatrol Booster. Екслузивно разработени за решаване на въпросите, свързани с изсветляването на кожата и намаляване на пигментацията и зачервяването, серумите ZО Brightalive и ZO Rosatrol Booster действат в посока редукция на пигментните петна и зачервяването, изравняват и избистрят тена и намаляват фините линии и бръчки. Чао-чао слънчеви целувки.

Мезотерапия

След лятна почивка, освен с приятен тен, често се прибираме и с дехидратирана от слънцето кожа. Но как да държим „вълкът сит“ и кожата хидратирана –  с мезотерапия. В този случаи вашият дерматолог ще ви препоръча максимално персонализиран инжекционен продукт, с нужното разнообразие на коктейл от хидратиращи вещества – хиалуронова киселина, антиоксиданти, витамини, аминокиселини. Чрез тях се постига цялостно освежаване на кожата и намаляване на видимите белези на стареене, хидратация и озарен външен вид. Кой е казал, че коктейлите са само за ваканцията?

А вие къде ще почивате това лято?

Related posts

Call Now Button